keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Designtori JOULU 2010 -tapahtuman juontaja Manne Maalismaa haluaa luoda torille hauskan ja välittömän tunnelman


Designtori JOULU 2010 -tapahtuman juontajana nähdään monelle televisiostakin tuttu Manne Maalismaa. TV2:n kuuluttajan työt Subin kanavajuontajaksi pari vuotta sitten vaihtanut Maalismaa on jo tuttu näky DesignOnTampere -tapahtumissa. Viimeksi Maalismaa nähtiin heiluttamassa meklarin nuijaa viime elokuussa Designviikon yhteydessä YO-talolla pidetyssä designhuutokaupassa. DOT-tapahtumissa työskentely tuo Maalismaan mukaan mukavaa vaihtelua työrintamalle.

- Livenä juontaminen on kivaa ja ihan erilaista kuin perustyöni. Se on myös huomattavasti jännempää, koska siihen ei vielä ole tullut samanlaista rutiinia kuin kanavajuontajan työhön. DOT-tapahtumat ovat erityisen kivoja, koska ne ovat ehdottomasti parasta Tamperetta.

Tulevana sunnuntaina Maalismaa haastattelee torille tulevia suunnittelijoita ja taiteilijoita sekä juontaa Designtorin mahtavat arpajaiset. Vielä hän ei kuitenkaan halua paljastaa, mitä kaikkea on luvassa.


- En halua vielä paljastaa mitä sunnuntaina on luvassa ja mitä aion haastateltavilta kysyä, sillä haastattelutilanteet syntyvät usein vasta siinä paikassa, kun pääsee kiinni fiilikseen ja juttelee ihmisten kanssa.

Vaikka päivä kuluukin työtehtävissä, aikaa toritarjonnan perusteellisen katsastamiseen löytyy kuitenkin hyvin.

- Yritän yhdistää työn ja huvin sopivasti päivän aikana. Samalla kun kiertelen myyntipöytiä juontajana keskityn myös niiden tarjontaan vailla minkäänlaisia tunnontuskia.

Tunnelmaa Designtori JOULUsta Maalismaan mukaan tuskin tulee puuttumaan, mutta tapahtuman juontajana hän haluaisi luoda vuodenaikaan sopivan ilmapiirin.

- Haluaisin luoda sellaisen lämminhenkisen, hauskan ja välittömän tunnelman. Se nyt tuskin kuitenkaan tulee olemaan mikään ongelma, koska siellä nyt vaan väistämättä on sellainen hyvä fiilis jo valmiina, kun on tupa täynnä ihmisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti