perjantai 20. elokuuta 2010

Design viikon prologi, NÄYTEIKKUNANÄYTTELY, on täällä!

Ensimmäinen näyteikkunanäyttely pidettiin vuonna 2009 ja se sai runsaasti positiivista palautetta. Tänä vuonna DOT-näyteikkunanäyttelyä voi käydä ihmettelemässä 13.8.-2.9. Näyttely tuo designin Tampereen katukuvaan näyttävästi lähelle ihmisiä. Ydinkeskustan liiketilojen näyteikkunoihin on rakennettu mielenkiintoisia ja yllättäviä designhenkisiä installaatioita.Ikkunoiden suunnittelun takana ovat sisustusalan moniosaajat suunnittelutoimisto Ludin Liisa Urrila, Vintage Gardenin Leena Aalto sekä ID. Tampereen keskustaa elävöittämässä mukana ovat Viitasen hautaustoimisto, Handelsbanken, Oculus, Design Boulevard, F.A.D., Vintage Garden, Sup
er Mukava, Nordea, Glo, ID ja Brands Scandinavia. Ikkunoissa on liikkeden omia tuotteita sekä lisäksi sisustustavaroita, vaatteita, kirjoja, koruja ja jopa kukkia. Tuotteita ikkunoihin ovat lainanneet Tampereen mielenkiintoiset ja omaperäiset erikoisliikkeet Design Boulevard, Vintage Garden, Super Mukava, House of Lolita, ID, Cotton, TIETOkirjakauppa sekä Vaudeville. Ota kaveri mukaan, pyörä alle ja polkaise kurkkaamaan kaikki yksitoista designnäyteikkunaa!

Tänään kannattaa näyteikkunakierroksen jälkeen suunnata kulkunsa Ojakadulle, jossa juhlistetaan DesignOnTampere-viikon avajaisia Tour De France-muotinäytöksellä! Näytöksen jälkeen polkupyöräilyn asiantuntijat, liikennesuunnittelijat, taiteilijat ja designerit kertovat kuvin näkökulmiaan PechaKucha-night-tapahtumassa. Musiikista vastaa tamperelaisen Plauge-kollektiivin dj:t. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Luvassa on siis erittäin mielenkiintoinen ilta hyvässä seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti