tiistai 24. elokuuta 2010

Design-viikko polkaistiin käyntiin!

DesignOnTampere –viikko on nyt todenteolla polkaistu käyntiin! Avajaisia juhlittiin Ojakadulla perjantaina “Tour de France” –näytöksen ja Pecha Kucha:n merkeissä. Lauantaina juotiin kuohuviinit 190 -vuotiaan Finlaysonin kunniaksi. Sunnuntaina taas tehtiin löytöjä Designtorilla. Ilmat suosivat kuin ihmeen kaupalla koko viikonlopun ja tapahtumat vetivät väkeä kiitettävästi. Kävijöitä Designtorilla oli tänä vuonna ennätykselliset 6000!

Perjantain näytöksessä mallit näyttivät, että myös pyöräillessä voi olla ultratyylikäs! Vaatteita esiteltiin mm. Arelalizzalta, Muka va:lta, Vintage Gardenista, Bird Fly:lta, Dead Birds & Lion Heart:lta sekä lupaavilta uusilta suunnittelijoilta Hanna Revolta, Niina Tuohimetsältä, Hanna-Maaria Sinkkoselta ja MarongKoivusalolta. Näyttävät uusiokorut olivat tamperelaisen Laurasen mallistoa. Luottokumppanimme parturikampaamo Estradi oli jälleen stailannut mallien hiukset upeasti. Kuitenkin hienoista kampauksista huolimatta mallien päähän sopivat myös Yakkayn tyylikkäät pyöräilykypärät. Le Prince:n fixejä sekä kotimaisia Mino Fiina pyöriä mallit polkivat Plauge DJ:n tahdittamana.


Neljännessä Tampereella pidetyssä PechaKucha Night –tapahtumassa polkupyöräilyn asiantuntijat, liikennesuunnitelijat, taiteilijat ja designerit pääsivät esittelemään itseään kiinnostavia aiheita kuvin. Pecha Kucha toteutettiin yhteistyössä Tilanne ry:n kanssa ja Tampereen arkkitehtuuriviikot kävivät rakentamassa torille näyttävän kuution, johon esitykset heijastettiin.


Pecha Kuchassa esiintyivät:

Vaatesuunnittelija Anni Arela

Pyöräsuunnittelija Joonas / Pyöräpalvelu Berggren

Pyöräbloggari Jussi Kulonpalo

Pyöräsuunnittelija Timo/Pelago bicycles

Pyörämatkailija Johanna Kerovuori

Vanhojen velojen puh.joht.& Kangasalan kaupungin arkkitehti Markku Lahtinen

Beavers- farkkujen luoja ja Suomen Farkkumuseon perustaja Matti Majava

Tampereen Polkupyöräilijät ry

Matti Majava
Johanna Kerovuori

Timo/Pelago bicycles


Kesän Designtori –myyntitapahtuma pidettiin jo kolmannen kerran Ojakadun päässä. Tapahtumassa 35 designeria ja yrittäjää myivät tuotteitaan kesäisissä tunnelmissa. Päivä rullasi järjestäjien mielestä onnistuneesti ja myös asiakkaat vaikuttivat erittäin aurinkoisilta.


Suuret kiitokset kaikille esiintyjillemme, malleille, yrittäjille ja muille yhteistyökumppaneille, sekä tietysti ihanille asiakkaillemme ja ystävillemme osallistumisestanne DesignOnTampere –tapahtumiin!


Juttua DesignOnTampere –tapahtumista on ollut lehdissä mukavasti. Alla on muutamia poimintoja Aamulehdestä.

Tänään DesignOnTampere –viikko jatkuu Pop Up Kaupan avajaisilla Taidehalli TR1:ssä klo 18.00 alkaen. Avajaisiin on vapaa pääsy. Tarjolla mm. Laitilan Oiva Skumppaa, sekä kahvila Runon herkkuja. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti