tiistai 8. toukokuuta 2012

Museoiden yö lauantaina 12.5.2012 klo:18-24.00!


Museobussi liikennöi museoiden välillä


Tämän viikon lauantaina 12.5 on museoiden yö,missä myös DesignOnTampere ry esittäytyy ensimmmäisen kevään Designtorin tiimoilta. Designtori järjestetään Vapriikissa klo:16-23.00. Designtori & Modus Market myyntitapahtumaan on vapaa pääsy.
Museoiden yössä tapahtuu myös paljon muuta mihin voi tutustua samalla kun tulee nauttimaan Designtorin tarjonnasta. Kannattaa siis varata ensi viikon lauantai-ilta museoihin, muotiin ja muotoiluun!

Museoiden yön aloittaa Designtori & Modus Market mikä aukeaa klo:16.00 Vapriikin aulassa.
Museoiden ohjelma alkaa kuudelta. 
Pääsymaksu  museoiden yöhön on 6 €. Yhdellä pääsylipulla pääsy kaikkiin museoihin ja museobussiin. Lippuja myydään Museoiden yöhön osallistuvissa museoissa ja gallerioissa.

Lapsiperheille löytyy aktiviteettia Lastenkulttuurikeskus Rullasta, missä on esillä  Sara Hildén -akatemian kevätnäyttely Koreeta. Tarjolla on myös muotoiluun ja suunnitteluun tutustuttavia työpajoja, esimerkiksi äidille lahjaksi voi askarrella auringon (materiaalimaksu 1€). Tallipihalla on mahdollisuus päästä pienelle hevosajelulle ja tutustua vanhan ajan musiikkiin, käsitöihin ja seurapeleihin.

Taiteilijatapaamisia on luvassa muun muassa taidekeskus Mältinrannassa ja TR1 taidehallissa, missä on meneillään Tamk  kuvataiteen lopputyönäyttely,ERO. Muumilaaksossa on nähtävillä Tuutikki Pietilän kuvaamia filmiä klo:19.00 & 21.00.
Museoiden yössä on mahdollisuus päästä ottamaan kuvia Tampereesta osallistumalla valokuvaussafariin. Valokuvaussafari alkaa Vapriikin auditoriosta klo:18.30 ja retkeä on vetämässä Vapriikin valokuvaaja, jolta voi myös kysyä käytännön vinkkejä kuvaamiseen liittyen.

Tämä ja paljon muuta luvassa museoiden yössä! 
Tutustu tarkemmin ohjelmaan alla olevasta osoitteesta.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti