torstai 29. syyskuuta 2011

DesignOnTampere- viikon loppuhuipennus!


Tervetuloa huikeaan Exhibitionist- muotinäytökseen! Paikkana toimii Tampellan alueella sijaitseva Veturihalli. Näytös on perjantaina 30.9.2001 klo:20.00 ja sinne on vapaa pääsy. Varaaa lämmintä päälle ja tule nauttimaan vaatteista, valoista, musiikista ja ihmisistä!

maanantai 26. syyskuuta 2011

Pecha Kucha ke 28.9.2001 klo: 19.00 Veturihallissa!


Ilta järjestetään yhteistyössä Tampereen Arkkitehtuuriviikkojen ja Tilanne ry:n kanssa. Tervetuloa nauttimaan vauhdikkaista Pecha Kucha esityksistä! Varaa lämmintä päälle. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Designtori valloitti jällen kerran Tampereella!


Veturihalli herätettiin henkiin kun seitsemäs designtori järjestettiin sunnuntaina Tampereella. Ihmisiä riitti ihastelemaan myynnissä olevia tuotteita ja uniikkia ympäristöä koko päivän ajaksi.

Tuhannet kiitokset kaikille kävijöille ja myyjille!

P.S. Lisää kuvia tapahtumasta päivitetään blogiin parin päivän sisällä.

lauantai 24. syyskuuta 2011

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

2 päivää Tampereen Designviikon alkuun!


Vuoden 2010 DesignOnTampere- karttaTampereen Designviikko alkaa nyt perjantaina 23.9.2011 DesignOnTampere -kartan uuden painoksen julkaisutilaisuudella. Ihka uuden kartan voi tulla ensimmäisten joukossa noutamaan klo:18.00 alkaen Tullintorilta.

Samaan aikaan Tullintorin läheisyydessä voi nauttia mainion musiikkitapahtuman Monsters of Pop: in antimista. Monsters of Pop tarjoaa musiikin nälkäisille maittavan kolmen päivän paketin indiemusiikkia.Festivaalit alkavat torstaina 22.9 ja päättyvät lauantaina 24.9.Tapahtumapaikkoina toimivat Tampereen Klubi ja Pakkahuone, Telakka, elokuvateatteri Niagara sekä ravintola 931. Lisää tietoa artisteista ja aikatauluista löytyy osoitteesta www.monstersofpop.net.

Nähdään musiikin äärellä!

tiistai 20. syyskuuta 2011

Designviikon juliste!Jos et ole vielä bongannut Designviikon ja Arkkitehtuuriviikon julistetta tai flyeria kadulta, kahvilasta, putiikista tai vaikkapa galleriasta niin tältä se näyttää. Kannattaa napata flyeri mukaan niin pysyy aikataulu ja ohjelma kätevästi matkassa!maanantai 5. syyskuuta 2011

DesignOnTampere- viikko 23.9.-2.10.2011.
Kolmas DesignOnTampere- viikko sekä jo neljäs Tampereen Arkkitehtuuriviikko tarjoilevat yhdessä laajan kattauksen muotoilua ja arkkitehtuuria 23.9.-2.10.2011. Kahden odotetun tapahtumaviikon yhteistyö hälventää rajoja, tarjoten sekä asiantuntemusta että avartavia elämyksiä saman viikon aikana.

Vuoden 2011 DesignOnTampere- viikon teemana on läpinäkyvyys. Teeman avulla halutaan kiinnittää huomiota muotoilutuotteiden eettisyyteen esittelemällä ihmisiä ja prosesseja muotoilun taustalla. Tuotantoprosessien eettisyys ja laatu ovat vaatimukset hyvälle designille siinä missä esteettisyys ja käytettävyys.

DesignOnTampere- viikon kiintopisteenä toimii Tampellan aluellaa sijaitseva upea Veturihalli. Veturihallin riisuttu ympäristö tarjoaa ainutlaatuisen tilan viikon tapahtumille, teeman mukaisesti.


Seuraavaksi hieman esimakua viikon tapahtumista.

Viikon avajaispäivänä pe 23.9. julkaistaan uusi painos DesignOnTampere- kartasta. Kartan avulla voi vaivatta tutustua Tampereen mielenkiintoisimpiin toimijoihin niin designin, ruuan ja juoman sekä taiteen osalta.

Suosittu Designtori järjestetään su 25.9. Veturihallissa, missä voit tavoittaa persoonalliset tuotteet sekä suunnittelijat niiden takana. Designaarteiden lisäksi paikalla voi nauttia myös makuelämyksistä.

Pecha Kucha illassa keskiviikkona 28.9. alan toimijat pääsevät avaamaan näkökulmiaan uteliaille kuulijoille. 20 kuvaa ja 20 sekuntia takaavat vauhdikkaan näkökulman aiheiden esittelyyn.

Suoraan muodin kulisseihin päästään kurkistamaan perjantaina 30.9. kun Exhibitionist -muotinäytös tarjoaa läpivalaisun suomalaisen muodin uusimpiin mallistoihin.


Luvassa lisää tietoa tapahtumista, osallistujista sekä tekijöistä.