tiistai 30. marraskuuta 2010


Mikä onkaan parempaa ja henkilökohtaisempaa muotoilua kuin paikan päällä tehty kampaus?

Parturi-kampaamo Estradi tarjoaa Designtorilla juhlavia pikakampauksia ja uusimpien tuotteiden käyttövinkkejä juhlakauteen. Estradin Tuomo, Kata ja Kirsi toteuttavat toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan hieman rennompia pikakampauksia pikkujouluihin tai juhlavampaa teemaa kaipaavalle itsenäisyyspäivään sopivia kampauksia kymmenen euron hintaan.

Kampauksen teon yhteydessä kannattaa mainita, jos kampauksen haluaa kestävän vielä seuraavaan päiväänkin.

- Otamme sen huomioon pohjaa ja kampauksen muotoa suunnitellessa. Itsellä kannattaa olla kampa, muutama pinni sekä hyvä hiuslakka, joilla saa tehtyä pieniä korjauksia kampaukseen yön jälkeen, jos joitain irtohiuksia on päässyt valloilleen, neuvoo Estradin Tuomo Hakkarainen.

Estradilla on Designtorilla mukana myös joulupaketteja Redkenin, Pureologyn ja L'anzan tuotesarjoilta designtorialennuksin sekä laadukkaita Gosha timanttirautoja joko itselle tai pukinkonttiin laitettavaksi. Torilla on myös mahdollista keskustella hiusmuotoilijoiden kanssa toiveista tai mieltä askarruttavista kysymyksistä koskien värejä tai kiharruskäsittelyjä.

Paikan päällä voi myös tehdä ajanvarauksen, sillä torilla on sähköinen ajanvarausmahdollisuus suoraan liikkeeseen. Designtorilla sunnuntaina varauksen tehneille on tiedossa mukava torialennus kaikista Estradin palveluista.


maanantai 29. marraskuuta 2010

House of Lolitan näytekappaleita 50%:n alennuksella Designtorilla


Uutta potkua suomalaisille kalustemarkkinoille tuovan House of Lolitan viettelevät, romanttiset ja koristeelliset huonekalut saapuvat Designtorille.

House of Lolita -kalusteet ovat suomalaista käsityötä. Huonekalujen muotokieli on perinteinen, mutta kaikki muu on uutta. Tutut perinteiset kalustemuodot ovat saaneet House of Lolitan myötä uuden luksusmaisen lookin mustan värin, kiiltävien pintojen sekä sametin myötä.


Designtorilla myynnissä olevat House of Lolita -tuotteet ovat näytekappaleita, ja ne ovat käyneet valokuvauksissa ja taidenäyttelyissä. Tästä johtuen kalusteiden pinnassa saattaa olla pieniä naarmuja.

Niin Designtorille tulevista kuin myös muistakin House of Lolita -kalusteista voit tiedustella osoitteesta: info@houseoflolita.com
sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Lifestyle-liike Cotton mukana Designtorin arpajaisissaDesignOnTampere -karttaliikkeiden uusimpiin tulokkaisiin kuuluva ja Väinö Linnan aukiolta löytyvä lifestyle-liike Cotton lahjoittaa arpajaisiin Marc by Marc Jacobsin laptop-suojan/laukun.

Tämän hetken himotuimpien muotibrändien perässä ei tarvitse enää matkustaa Tamperetta kauemmaksi. Cotton tuo ne maailmalta suoraan tamperelaisten "olohuoneeseen" sekä tietenkin Designtori JOULU -tapahtumaan Tampereen Pakkahuoneelle.3000 ensimmäiselle torivieraalle uusin Olivia-lehti


DesignOnTampere haluaa muistaa toritonttusia pienellä pikkujoululahjalla. 3000 ensimmäistä torivierailijaa saa mukaansa uunituoreen joulukuun Olivia-lehden (OVH 7, 80) sekä 1000 Divaani-sisustuslehden.

Joulukuun Oliviassa etsitään onnea. Lehti selvittää mihin oikein katosi kolmekymppisten naisten onni ja mistä se löytyisi. Salapoliisityössä auttaa nuoren neiti Marplen tyyli.

Joulukuun numero tarjoaa myös hauskoja ihmisiä. Olivia kurkistaa Katja Tukiaisen vaaleanpunaiseen maailmaan sekä kertoo mihin Rakel Liekki käyttää kookosöljyä. Suomalainen rap-artisti Paleface eli Karri Miettinen esittelee kirjahyllynsä ja kansansuosikki ja Kymppitonnin juontaja Riitta väisänen tunnustaa humaltuvansa helposti.

Lisäksi Olivian muotisivuilla suojaudutaan talveen viimalta ja kerrotaan miten pysyä hehkeänä, jos aikaa kosmetiikalla läträämisen ei ole, tehdään unelmamatka Seychelleille ja mennään sekaisin pakkasmarjoista.
lauantai 27. marraskuuta 2010

Nauti kupillinen kuumaa Designtorin glögicornerissaDesigntorin glögicornerissa jokaiselle kävijälle tarjotaan kupillinen kuumaa glögiä. Glögiä siemaillessa voi myös istahtaa hetkeksi huilimaan sekä täyttämään arpajaislipukkeen. Lipukkeet palautetaan glögicornerissa olevaan arpajaislaatikkoon. Arpajaislipuke on osa designtorin pääsylippua, josta se leikataan irti. Kokonaisuudessaan pääsylippua ei kannata arpajaislaatikkoon laittaa, sillä lipulla saat vielä muun muassa alennusta Designtorin virallisille jatkoille Klubille.

Kaikkien arpajaislipun palauttaneiden kesken arvotaan 100€:n DOT-lahjakortti sekä monia muita DOT-karttaliikkeiden lahjoittamia upeita palkintoja!

Designtorin ennakkolippujen myynti on parasta aikaa käynnissä. Lippuja voit ostaa 3€:n hintaan DesignOnTampere -liikkeistä: Ojakadun Super Mukavasta ja Vintage Gardenista sekä Aleksanterinkadun Design Boulevardista. Voit myös ostaa 10 kpl:n ryhmä- ja yrityslippupaketteja (25€) edellä mainituista liikkeistä. Ovelta liput tapahtumaan 4€.
Alle 12-vuotiaat mukaan torille ilman sisäänpääsymaksua.

Tervetuloa koko perheen voimin!


torstai 25. marraskuuta 2010

Design Boulevard on liittynyt arpajaisvoittolahjoittajien joukkoon


Aleksanterinkadun kiehtova sisustuksen ja muotoilun erikoismyymälä Design Boulevard on mukana Designtorin huikeassa arvonnassa.

Design Boulevard lahjoittaa arpajaisten konttiin Aurelien Barbryn Normann Copenhagenille suunnitteleman Wine & Bar viinipullon korkin ja kaatimen.

Wine & Barin avulla suljet ja avaat viinipullon kätevästi ja tarjoilukin onnistuu. Korkki on materiaalina orgaaninen ja lämmin sekä perinteitä vaaliva. Pakkauksessa kaksi Wine & Baria.
keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Designtori JOULU 2010 -jatkot Klubilla 22-04Designtori JOULU 2010 huipentuu tänä vuonna neljä vuotta Tampereen Klubilla pyörineeseen HANG THE DJ-klubiin.

Hang The DJ-kolmikko Antti H, Sami & Tiskijukka tarjoilevat ilta kymmenestä aamu neljään asti monipuolisesti tanssittavaa indietä aina uudesta elektronisesta musasta indiepop- ja indierock-klassikoihin. Illan aikana kuullaan kaikkea The Smithsistä Drumsin ja Breakbotin kautta Leevi & The Leavingsiin.

Vakio-Dj-trion vieraaksi Designtorin jatkoille saapuvat loistavat Jyväskylän NS. Klubin Dj:t.


Liput Hang The DJ-klubille: Designtori-lipulla 3€, ilman Designtori-lippua 5€.

tiistai 23. marraskuuta 2010

Santiago Povedan luomus Audrey Hepburnista Designtorin arpajaisissaTuhannen ja yhden tarinan sisustusliike Kehystarina on mukana Designtorin arpajaisissa. Sisustamiseen ja kehystämiseen erikoistunut Kehystarina lahjoittaa Designtorin arpajaisiin kehystetyn Santiago Povedan luomuksen Audrey Hepburnista.


maanantai 22. marraskuuta 2010

TIETOkirjakauppa mukana Designtorin arpajaisissaAmmattirakentamiseen, kiinteistönpitoon ja arkkitehtuuriin erikoistunut TIETOkirjakauppa on myös mukana Designtorin arpajaisissa. Tampereen Hallituskadulla sijaitseva TIETOkirjakauppa lahjoittaa arpajaisten pukinkonttiin Elina Standertskjöldin teoksen Arkkitehtuurimme vuosikymmenet 1900-1920.

Rakennustiedon kustantama teos seuraa arkkitehtuuria ja rakentamista Suomessa vuosisadan vaihteesta 1920-luvun loppuun. Kirja jakautuu kolmeen osaan - kolmeen vuosikymmeneen, joiden aikana Suomessa tapahtui merkittäviä muutoksia sekä yhteiskunnassa että rakennustekniikassa. Yksiin kansiin on koottu tyylien ominaispiirteet, rakennustekniset uutuudet, materiaalit ja sisustukset osana aikakauden kuohuvaa historiaa. Jokaisen osan lopuksi esitellään neljä ajalleen tyypillistä rakennusta.sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Voita lounaslahjakortteja Ravintola 4 Vuodenaikaan
Tampereen Kauppahallin upeassa 109-vuotiaassa miljöössä sijaitseva Ravintola 4 Vuodenaikaa on myös mukana Designtorin arpajaisissa.
4 Vuodenaikaa lahjoittaa arpajaiskonttiin kaksi kappaletta kahden hengen lounaslahjakortteja.
Bienvenue et bon appétit!


lauantai 20. marraskuuta 2010

Sisustusliike ID mukana Designtorin arpajaisissa


Tampereen designhelmi Sisustusliike ID on liittynyt Designtorin arpajaislahjavoittajien iloiseen joukkoon lahjoittamalla pukinkonttiin Design House Stockholmin Silver Light tuikkupidikkeen.


perjantai 19. marraskuuta 2010

Ovélian joulutontut mukana arpajaisissa
DOT-karttaliike Ovélian joulutontut sujauttavat Designtorin arpajaiskonttiin Onnela Designin Leila kukkaron (kuva yllä) ja Martta kehyslaukun sekä av Anninan Fascinatorin ja korvalaput. Mahtavia palkintoja siis luvassa!
torstai 18. marraskuuta 2010

Liput Designtori JOULU -tapahtumaan saatavilla NYTDesigntori JOULU 2010 -tapahtuman ennakkoliput ovat nyt saatavilla.

Lippuja voit ostaa 3€:n hintaan Aleksanterinkadun ihanasta Design Boulevardista sekä Ojakadun helmistä Super Mukavasta ja Vintage Gardenista.

Designtorille voi nyt myös ostaa 10 kpl:n ryhmä- ja yrityslippupaketteja (25€) edellä mainituista liikkeistä.

Ovelta liput tapahtumaan 4€.

Luvassa on mukavaa jouluista yhdessäoloa, innovatiivisia jouluinstallaatioita, glögibaari, yhteistyökumppaneiden herkullisia maistiaisia, kukkapaja, taidehuutokauppa, joulukampauksia sekä tietenkin mahdollisuus tehdä kaupungin kiinnostavimmat jouluostokset pukinkonttiin Designtorin ainutlaatuisessa tunnelmassa.

Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan 100€:n DOT-lahjakortti sekä monia muita upeita DOT-karttaliikkeiden lahjoittamia palkintoja!

3000 ensimmäistä saa myös mukaansa Olivian uunituoreen joulukuun numeron (OVH 7,80), jossa aiheena on jouluun sopien tuoksut.

Tavataan Designtorilla!


keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Loihdi itsellesi kaunis kimppu Miss Flowerin kukkapajassa Designtorilla


Oletko joskus kukkakaupassa asioidessasi miettinyt, miten kauniin kukkakimpun tekeminen käykään toisilta niin näppärästi? Tai oletko kenties miettinyt, miten kesäiset luonnonkukat saisi näyttämään vielä kauniimmilta maljakossa?

Nyt kaikkien Designtorin kävijöiden on mahdollisuus päästä kokeilemaan omia floristin taitojaan Designtorin omassa Miss Flowerin kukkapajassa. Miss Flowerissa toimivat Vintage Gardenistakin tunnettu hortonomi/floristi Virva Antila sekä hortonomi/floristi Tekla Wannas.

Osallistujat pääsevät opettelemaan sidonnan perustekniikan ja muutamia perusasioita kukka-asetelman teosta sekä tietenkin tekemään oman kimppunsa kotiinviemisiksi.

Kukkapajassa sidottavien leikkokukkakimppujen materiaaleina käytetään jouluun sopivia kukkia, kuten tulppaaneja, leikkohyasintteja sekä amarylliksiä. Kukkapaja järjestetään päivän aikana neljä kertaa. Designtorin kävijöille kukkapajan osallistumismaksu on alennettu 15€ (norm. 25€).

Designtorilla oppimiaan taitoja voi käyttää myös myöhemmin hyväkseen, sillä jokainen kukkapajan osallistuja saa mukaansa kirjalliset ohjeet kukkakimpun sidontaan.

Voit myös ostaa Designtorilta mukaan kauniita leikkokukkia sekä jouluisia ruukkukasveja.


Tervetuloa kukkien maailmaan JOULU 2010 Designtorilla!

Tässä vielä muutama kuva viime elokuussa DesignOnTampere Pop-up -kaupan yhteydessä pidetystä kukkapajasta.
tiistai 16. marraskuuta 2010

Designtorilla loistava joukko tamperelaisia yrityksiäDOT-karttaliikkeet ovat mainiosti edustettuina 5.12. Pakkahuoneen valtaavalla JOULU 2010 Designtorilla!

Mukana DOT-yrityksistä ovat: Cotton, Dead Birds & Lionheart, Design Boulevard, Super Mukava, Ateljeekatu, Kahvila Valo, Arelalizza, Muotoilutoimisto LUD sekä Vintage Garden.

Desintorin arpajaisten pukinkonttiin yllätyksiä ovat lahjoittaneet: Ovélia, Photonny, Korus Design, Vintage Garden, Sisustus ID, Design Boulevard sekä Super Mukava.

DOT-liikkeiden lisäksi myös muut tamperelaiset yritykset ja suunnittelijat ovat loistavasti edustettuina jouluisella Designtorilla. Pakkahuoneelta löydät seuraavat paikalliset yritykset: Putiikki Rannalla, Runsaudensarvi, Estradi, Kuopus, Sprayluukku, Soma Collection, Forget-Me-Not, Tampereen Sähkö, Camilla Mikama, av Annina, OmaShop sekä Melodica.

Niin torille tuleviin kuin myös muihinkin DOT-karttaliikkeisiin pääset tutustumaan jo hyvissä ajoin ennen Designtoria täältä.

maanantai 15. marraskuuta 2010

Kahvila Valo tarjoilee Designtorilla jouluisia makuja


Kahvila Valon tee- ja kahvipannu on kuumana koko Designtorin ajan. Valo tarjoilee torilla maistiaisia niin kahvin- kuin teenystäville. Torilta voi myös ostaa mukaan paikan päällä jauhettuja kahvipapuja sekä teetä, kertoo Kahvila Valon omistaja ja restonomi Pekka Heinonen.

- Designtorilla on tarjolla jo kaksikymmentä vuotta kahvin- ja teenystäviä ilahduttaneeen Tamperelaisen Mokkamestarit Oy:n kanelilla ja hasselpähkinällä maustettua joulukahvia sekä vihreää että mustaa maustettua luomuteetä. Lisäksi jauhamme asiakkaalle tuoreet kahvipavut mukaan.


Kahvila Valon Pekka Heinonen tarjoilee maistiaisia Designtorilla.


Makuasioiden mukaan

Tee- ja kahvitarjonnassa löytyy tänä päivänä huima määrä vaihtoehtoja. Suuresta tarjonnasta huolimatta laadukas kahvi tai tee ei aina ole kuitenkaan itsestäänselvyys. Heinosen mukaan oma suu kertoo parhaiten, mikä on oikeasti laadukasta.

- Pitää luottaa omaan makuaistiin, joka kehittyy kokemuksen myötä. Myös hinta kertoo jonkin verran esimerkiksi teen kohdalla laadusta. Olisikin hyvä osata hakea parempilaatuiset teet sieltä halpisten joukosta.

Tuoksut luovat tunnelmaa

Jouluun kuuluvat vahvana osana erilaiset tuoksut. Myös jouluiset kahvit ja teet tuoksuvat ja maistuvat erilaisille mausteille. Aina ei kuitenkaan tarvitse tyytyä valmiiksi maustettuihin tuotteisiin, vaan maustamisen voi tehdä helposti myös itse, neuvoo Kahvila Valon Pekka Heinonen.

- Kahvin sekaan voi esimerkiksi lisätä kardemummaa suodatusvaiheessa. Myös kaneli, vanilja ja hasselpähkinä sopivat erinomaisesti jouluun.


Latten voi maustaa jouluiseksi kanelilla.


Mutta miten mausteiden ja ennen kaikkea hyvän kahvin maun saa säilymään? Joulupöydässä kun tunnetusti vierähtää tovi jos toinenkin, eikä kahvia ole tapana hörpätä kertaheitolla.

- Kahvipannun säilyttäminen pitkään lämpölevyllä on pahinta, mitä kahville voi tehdä. Jos kahvi joutuu odottamaan pidempään, olisi se syytä laittaa hyvään termospulloon. Näin kahvin maku säilyy, eikä se pääse kitkeröitymään, muistuttaa Pekka Heinonen.sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Joulutorin arpajaisissa upeita juttuja Photonnysta


Designtorin arpajaisten pukinkontti täyttyy nyt huimaa vauhtia DOT-karttaliikkeiden lahjoittamista lahjoista.

Nyt konttiin sujahtaa Photonnyn Tampere My Town kategoriaan kuuluva Pyynikin vene nimeä kantava Art Canvas -taulu sekä Tampere aiheisia postikortteja. Kaikki valokuvat ovat Tonny Hernesniemen käsialaa.

lauantai 13. marraskuuta 2010

Korus Design mukana Designtorin arpajaisissa

DOT -karttaliikkeisiin kuuluva Korus Design on mukana jouluisen Designtorin arpajaisissa. Korus Design sujauttaa joulutorin pukinkonttiin söpöäkin söpömmän pronssisen joulutontun.

Muistathan, että Korus Designin tontun lisäksi kaikkien joulutorin kävijöiden kesken arvotaan 100€:n DOT-lahjakortti sekä monia muita mahtavia palkintoja!

Varaa siis kalenteristasi 5.12. vapaaksi ja tule Pakkahuoneelle!

perjantai 12. marraskuuta 2010

Designtori JOULU 2010 TAPAHTUMASSA mukana

Huippumyyjiä tulossa jouluiseen Designtori -tapahtumaan. Parhaat joululahjat ja ideat löydät aivan varmasti 5.12.2010 Pakkahuoneelta.

Mukana mm.

Moiko
Soma Collection
Kooky Gems
Putiikki Rannalla
Merry-Go-Round
Poni Design
Onneli
Kauniste
Runsaudensarvi
Forget-Me-Not
R/H
THINK TODAY
av Annina
KAKSITVÅ
SAHKU
Pisama Design
Taikoma
Tampereen sähkö
SUPER MUKAVA
Onnela Design
RUMBO
Sanna Rinne
Camilla Mikama
Polkka Jam
Jeti
USVIKKO
Arelalizza
OmaShop
My o My
Dead Birds & Lionheart
Studio Arto Halmetoja
Design Boulevard
Kahvila Valo
SUPERYELLOW
Huuhkaja Bubo Bubo
Nasukisu
Pienten Kissanpentujen Nurmikkohoitaja
Melodica
Vintage Garden
Estradi
Sprayluukku
Cotton
Miss Flower
Zinzino
SalSaDesign
House Of Lolita
Fashion Student Shop

torstai 11. marraskuuta 2010

DOT ry:n tavoitteena on tehdä Tampereesta hyvänmielen designkaupunki

Nyt kun jouluiseen Designtoriin on aikaa enää hiukan yli kolme viikkoa, on hyvä aika vilkaista niin sanotusti hieman kulisseihin. Pakkahuoneen 5.12. täyttävä joulutori ei suinkaan synny ihan itsestään, vaan sen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa tamperelaisten eri alojen suunnittelijoiden perustama yhdistys DesignOnTampere ry.

Alun perin DOT-tapahtumat ovat syntyneet osuuskunta Super Mukavan aloitteesta syksyllä 2008. Suunnittelijanelikon tavoitteena oli nostaa ranskalaistyylisen Ojakadun arvoa ja tukea Tampereen keskustakulttuuria. Onnistumisesta kertoo parhaiten se, että tapahtumat ovat saavuttaneet kävijöiden ja mukana olevien yritysten keskuudessa niin suuren suosion, että niistä on tullut pysyvä osa kaupungin tapahtumatarjontaa.

– Yhdistys kiinnittää huomiota designiin ja se lisää mielenkiintoa ja sitä kautta kysyntää. Lisäksi design-yritykset pääsevät verkostoitumaan rennoissa tapahtumissa, mikä luo mukavaa yhteisöllisyyttä, kertoo DOT ry:n puheenjohtaja Anna Mattelmäki.

Tällä hetkellä DOT ry:ssä on mukana neljä yritystä: Super Mukava, Design Boulevard, Muotoilutoimisto LUD sekä Vintage Garden. Vaikka jäsenten joukko on vielä pieni, intoa kehittää Tampereen muotoilu- ja kaupunkikulttuuria löytyy sitäkin enemmän.

– Täältä puuttuu sellainen taho, kuten muotoilualan korkeakoulu, joka luontevasti nostaisi esiin nuorekasta teollista muotoilua, huomauttaa Mattelmäki.

DOT ry:n puheenjohtaja Anna Mattelmäki toivoo,
että yhdistys onnistuisi kehittämään Tampereen
muotoilu- ja kaupunkikulttuuria.

Vaikka Tampereella on pitkät käsityöperinteet, ei niitä Mattelmäen mukaan kuitenkaan ole osattu tuoda oikealla tavalla esiin.

– Olisi hienoa, jos teollisuutta ja käsityötä voisi linkittää uudella tavalla tuottavaksi muotoiluksi. DOT haluaa luoda puitteita uudelle kestävälle muotoilulle ja tehdä siitä helpommin saavutettavaa.

Yhdistyksen toinen tärkeä tehtävä on puheenjohtajan mielestä myös määritellä design-käsitettä uudelleen.

– Sanasta design on tullut arkinen käsite, jota käytetään huolettomasti vain markkinointi mielessä. DOTin mukaan design on kestävää, eettisesti valmistettua harkittua muotoilua, joka on tehty tarpeeseen. Parhaimmillaan se on yhtä aikaa ajankohtaista, ajatonta ja omaperäistä. Designtuotteissa on pyrittävä siihen, että niistä ajan myötä tulee vintagea.

Mutta mistä sitten tunnistaa hyvän muotoilun?

– Hyvän muotoilun käsitettä on vaikea pukea sanoiksi. Mutta hyvässä muotoilussa materiaalin laatu, rakenneratkaisut sekä muodot miellyttävät silmää ja kestävät fyysisen kulutuksen vuosia. Tuotteesta näkee, että se on laadukas, tiivistää Anna Mattelmäki.perjantai 5. marraskuuta 2010

Designtori JOULU 2010Designtori JOULU 5.12.10
Tampereen Pakkahuoneella klo 11-18

Tasan kuukausi mahtavaan jouluiseen Designtoriin 2010!

Joulun satumaa saapuu jälleen Tampereelle, kun Designtori JOULU 2010 valloittaa sunnuntaina 5.12.2010 klo 11-18 Tampereen Pakkahuoneen!

Luvassa on mukavaa jouluista yhdessäoloa, pientä ohjelmaa, innovatiivisia jouluinstallaatioita, kupillinen kuumaa glögiä, yhteistyökumppaneiden herkullisia maistiaisia sekä tietenkin mahdollisuus tehdä kaupungin kiinnostavimmat jouluostokset pukinkonttiin jouluisen Designtorin ainutlaatuisessa tunnelmassa. Sekä paljon paljon muuta!

Supersuosittu Designtori JOULU kokoaa jo kolmatta kertaa maamme mielenkiintoisimmat designalan toimijat Pakkahuoneelle. Saman katon alta löydät persoonalliset, eettisesti valmistetut ja ekologiset joululahjat. Pääset myös tapaamaan tuotteiden takana olevia suunnittelijoita ja kuulemaan heidän ajatuksiaan tuotteiden suunnittelu- ja valmistusprosesseista.

Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan 100€:n DOT lahjakortti sekä monia muita upeita palkintoja! 3000 ensimmäistä saa myös mukaansa Olivian uunituoreen joulukuun numeron (OVH 7,80), jossa aiheena on jouluun sopien tuoksut.

Ennakkolippuja Designtorille voit pian ostaa 3€:n hintaan DesignOnTampere -liikkeistä: Super Mukavasta, Vintage Gardenista sekä Design Boulevardista. Tarkempaa tietoa ennakkolippujen myynnin alkamisesta lähiaikoina! Ovelta liput tapahtumaan 4€.

DesignOnTampere blogia kannattaa seurata tulevien viikkojen aikana, sillä luvassa on juttuja joulutorin myyjistä ja yrityksistä sekä tärkeää tietoa tapahtumasta ja ohjelmasta.

Muistin virkistykseksi fiilistelyjä viime vuoden tapahtumasta täällä.